Българска фирма за чорапи

РОСИ НИК – Надежден партньор в производството и доставката на качествени чорапи. Нашата богата история и стремеж към развитие в сферата на текстилната индустрия ни отличават сред останалите в бранша.

История на нашата фирма за чорапи

От самото ни начало през 1995 г., фирмата ни „РОСИНИК“ ЕООД стъпи на пазара като скромен семеен бизнес, насочен към производство на чорапи.

Днес обаче, „РОСИНИК“ се изправя като неоспорим пионер на българския пазар.

Това стана възможно благодарение на професионализма на нашият управленски и производствен екип, както и на постоянната ни посветеност към качество. Производственият ни процес се реализира в собствената ни фабрика, обхващаща 1000 квадратни метра.

фирма-за-чорапи-роси-ник-българско-производство-снимка-04

Нашата Мисия

РОСИНИК е марка, която наистина разбира значението на комфорта, когато става въпрос за чорапи.

Нашата цел е да създадем чорапи, които не само изглеждат добре, но и осигуряват безупречен комфорт през целия ден.

С гордост можем да споделим, че специализираните ни умения в производството ни ни позволяват да предлагаме богато разнообразие от модели, които са изработени с внимание към всеки детайл.

Всеки чорап, който излиза от нашата фабрика, е плод на майсторска работа и преданост към процеса. Ние знаем, че дори най-малките детайли могат да направят голяма разлика в усещането по време на носене.

Производстена фабрика

Във фирма за чорапи РОСИ НИК ЕООД сме горди, че всеки етап от производствения процес се извършва в нашата собствена и съвременена фабрика в град Сливен.

Продуктите ни отговарят на строгите стандарти както на българския, така и на международния пазар. Те са внимателно изработени с висококачествени материали като: 

Чорапите с марка „РОСИНИК“ са налични в специализирани магазини в цялата страна, благодарение на добре организираната търговска стратегия и сътрудничеството с търговци на едро.

Успехът ни се дължи на ангажирания производствен екип, включващ 50 професионалисти, както и на съвременния машинен парк, отговарящ на изискванията на съвременното чорапно производство.

Прецизност и Качество

Всички чорапни изделия се изработват в стандартните мъжки, дамски, детски, юношески големини,бебешко или по зададени от клиента размери. Основните материали, свързани с производството на чорапни изделия са: памук, памук/ПАН, вълна/ПАН,вълна,еластан и др.

Операциите в производствения процес на „РОСИНИК“ обхващат всички необходими дейности, гарантиращи висококачествени крайни продукти. Тези включват:

Персонализиране

Нашата основна дейност е свързана с производството и продажбата на чорапи на едро.

След преминаването през етапите на плетене, шиене и гладене, настъпва важният процес на сортиране и подобрение на чорапите, с цел да се поддържа тяхното качество.

Този процес осигурява, че продуктите са готови за износ, съответно етикетирани със спецификациите, предоставени от клиентите или тези, създадени специално за тях в България, съобразно предоставените образци.

Роси-Ник-фирма-за-чорапи (1)
Фирма-за-чорапи-на-едро-РОСИНИК

Етикетите на продукцията включват всички желани от клиента характеристики, включително и персонализиран баркод, който може да бъде отразен и на кашоните със завършените продукти.

Това осигурява индивидуален идентификационен знак за всяко изделие и осигурява удобство при следене и управление на обработваната продукция.

С години опит в индустрията ние сме изградили стабилни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на доверие и качество. Нашият стремеж ни кара да произвеждаме качествени чорапи, които отговарят на съвременните тенденции и удобство.

Ние сме изборът номер едно за онези, които търсят най-доброто в сферата на чорапите на едро.

ПРОДУКТИ В НАШИЯ КАТАЛОГ

Разнообразете вашия магазин с богат избор от чорапи, които ще задоволят всяко предпочитание. В каталога ни ще откриете множество стилове, дизайни и материи.

Всеки чифт е изработен с изключително внимание към детайлите, гарантирайки ви изключително качество. Ние обичаме комфорта, за това всички продукти са създадени с огромно внимание към издръжливостта и качеството им. Разгледайте разнообразната ни гама и изберете перфектната комбинация от стил и функционалност.

Защо да изберете фирма за чорапи "РОСИ НИК ЕООД"?

В РОСИ НИК създаваме продукти, които привличат вниманието и доверието на клиентите ни. Ако търсите надежден партньор или фирма за чорапи на едро, ние сме готови да ви обслужим. Свържете се с нас и разберете как можем да ви помогнем да заредите магазините си с качествени и стилни продукти.

Качество и комфорт

Използваме само висококачествени материали, които гарантират удобство и издръжливост на нашите чорапи.

Богат опит и професионализъм

Със своята 30-годишна история, ние сме научили как да съчетаем традициите с иновациите и да предоставяме чорапи от най-високо качество.

Персонализирано обслужване

Разбираме, че всеки бизнес има свои специфични нужди. Затова се стремим да отговорим на вашите изисквания по най-добрия начин.

Широка гама от продукти

Нашата продуктова гама включва чорапи за всякакви поводи и сезони, което ви позволява да предлагате разнообразие на вашите клиенти.

Конкурентни цени

Работим на достъпни цени, които не влияят на качеството. С нас оптимизирате разходите си и постигате по-голяма печалба.

Свържете се с нас

Търсите надежден производител на чорапи? Ако сте магазин, търговец на едро или желаете да се свържете с нас за сътрудничество, ние в Роси Ник ЕООД сме готови да ви предоставим висококачествени продукти.